Kompetensutveckling – Utbildningar
Data / IT
Blekinge län

22 utbildningar och kurser

Kompetensutveckling inom Data/IT

Data/IT är ett stort och brett område, med en stor mängd utbildningar på olika nivåer. På den här sektionen hittar du framförallt kurser som riktar sig till dig som redan jobbar inom data/IT och som vill utveckla dig inom ett visst område, till exempel Nätverk/server, systemutvecklingg, Agile, Scrum & Lean eller IBM.

För dig som är IT-användare finns även en del kurser för att lära dig hantera de grundläggande dataprogrammen som behövs för att sköta ett jobb på kontor. Det är framförallt Office-paketet, det vill säga Word, Excel, Powerpoint och Outlook.

Blekinge län 

Hittar du utbildningar med inriktning data / it som intresserar dig i Blekinge län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Blekinge län" eller besöka myndighetssidor för Blekinge län. Tänker du pendla till och från utbildningar inom data / it i Blekinge län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de utbildningar inom data / it som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "kompetensutveckling", Intresse: "data / it", Ort: “Blekinge län”.