Kompetensutveckling – Utbildningar
Försäljning
Jönköpings län

5 utbildningar och kurser

Vill du bli en bättre säljare?

Vill du vidareutvecklas som säljare för att bli bättre på att förstå kundens behov och utveckla lösningar som skapar värden för alla parter? Kanske känner du att du behöver få djupare kunskaper inom vissa områden som förhandling, export eller e-handel?

Säljaren har en nyckelroll på företaget och många företag satsar mycket på att utbilda och vidareutbilda sina säljare och försäljningschefer. Det finns en stor mängd säljutbildningar på marknaden, som kan hjälpa dig i din fortsatta säljkarriär.

Kurser i förhandlingsteknik
Kurser i förhandlingsteknik handlar om att lära sig en förhandlingsmetodik och argumentationsteknik som leder till att alla parter känner sig nöjda och respekterade vid tecknandet av ett avtal. Kurser i förhandlingsteknik varvar ofta teori och praktiska övningar och innehåller moment som förberedelse och målsättning inom affärsförhandling, kommunikation, förhandlingsstrategier.

Kurser i export
Försäljning på export kräver kunskap på många områden. Kurser inom export och internationell handel innehåller ofta affärsjuridik för att får bättre förståelse för avtal och kontraktsvillkor. Andra ämnen som ofta berörs är finansieringsmöjligheter, produktanpassningar, export- och importprocedurer och dokumenthantering.

Kurser i e-handel
Utbildningar inom e-handel handlar om att få de senaste teknikerna och verktygen till att bedriva effektiv handel online. Du får analysera trender, utmaningar, lösa rättsliga och etiska problem och lära dig mer om affärsutveckling och entreprenörskap.

Kurser i säljledning
Utbildningar för försäljningschefer och säljcoacher handlar om att utveckla verktyg för att leda, mäta och utveckla dina säljare. Du får djupare teoretiska kunskaper i ämnen som ledarskap, ekonomi och rekrytering och du får träna på hur du kan motivera och utveckla ditt säljteam.

Jönköpings län 

Hittar du utbildningar med inriktning försäljning som intresserar dig i Jönköpings län? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Jönköpings län" eller besöka myndighetssidor för Jönköpings län. Tänker du pendla till och från utbildningar inom försäljning i Jönköpings län bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de utbildningar inom försäljning som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "kompetensutveckling", Intresse: "försäljning", Ort: “Jönköpings län”.