Kompetensutveckling – Utbildningar
Ledarskap
Växjö

2 utbildningar och kurser

Gå en kurs för att bli en bättre chef

Är bra ledarskap en sällsynt och värdefull förmåga eller något man kan lära sig? För den som aspirerar på en chefsposition finns all anledning att skaffa sig träning och kunskap i hur man utvecklar sin grupp och sin organisation. Ledarskapsutbildningar fokuserar ofta på att lära känna sig själv för att kunna leda andra.

Kurser inom ledarskap innehåller ofta moment som coachning, teamutveckling, kommunikation, konflikthantering och förhandlingsteknik. Man får också kunskaper i arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö och grupppsykologi. Ledarskapsutbildning för den som redan jobbar ges framförallt av privata utbildningsanordnare. Management-kurser finns även på högskolor och universitet.

Växjö 

Hittar du utbildningar med inriktning ledarskap som intresserar dig i Växjö? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Växjö" eller besöka myndighetssidor för Växjö. Tänker du pendla till och från utbildningar inom ledarskap i Växjö bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de utbildningar inom ledarskap som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "kompetensutveckling", Intresse: "ledarskap", Ort: “Växjö”.