Kompetensutveckling – Utbildningar
Kommunikation
Eskilstuna

2 utbildningar och kurser

Kommunikation

För att bli en duktig kommunikatör krävs kreativitet och teknisk skicklighet. Kurser inom kommunikation spänner över ett mycket brett område. Medie- och kommunikationsvetenskap är ett relativt ungt akademiskt ämne på högskolan där man studerar massmedier som press, radio, tv och Internet i relation till offentlighet, maktstrukturer och effekt på mottagarna.

Det finns en stor mängd kurser inom kommunikation för dig som vill kompetensutveckla dig, och inbegriper kurser inom till exempel PR, marknadsföring och information. Bland kurserna i kommunikation hittar du alltifrån strategiskt kommunikationsarbete och projektledning till praktiska kurser i skrivande och presentationsteknik. Den senaste tiden har kurser i hur man bäst kommunicerar genom sociala medier som Facebook, Twitter och sökmotoroptimering ökat i antal. Kurser inom kommunikation innefattar också kurser i hur man kommunicerar visuellt, till exempel grafisk formgivning.

Eskilstuna 

Hittar du utbildningar med inriktning kommunikation som intresserar dig i Eskilstuna? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Eskilstuna" eller besöka myndighetssidor för Eskilstuna. Tänker du pendla till och från utbildningar inom kommunikation i Eskilstuna bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de utbildningar inom kommunikation som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "kompetensutveckling", Intresse: "kommunikation", Ort: “Eskilstuna”.