Kompetensutveckling – Utbildningar
Förhandling
Malmö

1 utbildning

Förhandling

Utbildning i förhandling vänder sig till dig som vill få inblick i hur en förhandlingsprocess går till, lära dig grunderna i förhandling och själv bli bättre på att förhandla. Du som väljer att utbilda dig inom förhandling kanske är säljare, personalansvarig eller projektledare. Men vilken roll du än har inom ett företag så har du nytta av gå en förhandlingsutbildning, eftersom det ökar dina chanser att lyckas vid en förhandling.

Förhandlingar sker ofta i samband med ett avtal. Syftet med en förhandling är att båda parterna i förhandlingen ska känna sig nöjda efter förhandlingen och att det uppstår en så kallad Vinn-Vinn situation.

Innan du genomgår en förhandling krävs det att du har kunskap om din motpart och att du själv har satt upp ett tydligt mål med vad du vill få ut av förhandlingen. Om du själv vet vad du vill med förhandlingen, så har du större chans till framgång i förhandlingen. För att du ska kunna lyckas med en förhandling är det viktigt att du som person ger ett trevligt intryck och att du verkar trovärdig, annars är risken stor att din motpart känner sig lurad.

Utbildning i förhandling
När du går en förhandlingsutbildning så lär du dig hur agerar i svåra situationer, då du blir negativt påverkad eller manipulerad. Under utbildningens gång får du lära dig hur du utvecklar din egen förhandlingsteknik. Du får även lära dig hur du gör för att behålla koncentrationen då du hamnar i en förhandlingssituation. Genom att gå en förhandlingsutbildning lär du dig hur du agerar vid olika scenarion som kan tänkas uppstå vid en förhandling och du får även möjlighet att utveckla dig egen förhandlingsstil.

Malmö 

Hittar du utbildningar med inriktning förhandling som intresserar dig i Malmö? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Malmö" eller besöka myndighetssidor för Malmö. Tänker du pendla till och från utbildningar inom förhandling i Malmö bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de utbildningar inom förhandling som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "kompetensutveckling", Intresse: "förhandling", Ort: “Malmö”.