Kompetensutveckling – Utbildningar
Ny som chef
Stockholm

5 utbildningar och kurser

Ny som chef

Är du ny som chef, och känner dig vilsen? Det är roligt att ta ett steg i karriären men också ansvarsfullt. Kanske tvivlar man på hur man ska klara utmaningen och känner sig osäker på vilken typ av chef man vill vara. För många handlar chefskapet om att plötsligt bestämma över sina tidigare kollegor och man behöver verktyg för att vara säker i sitt chefsskap. Det finns massor av kurser för dig som är ny chef.

Självkännedom nyckeln
Självkännedom är oftast nyckeln till att bli en bra chef, därför koncentrerar sig ofta kurser som vänder sig till nya chefer på att göra dig medveten om dina egna styrkor , svagheter och drivkrafter och att använda och utveckla dem. Genom att bli medveten om dem kan du bygga din egen ledarstil.

Gruppdynamik
För att nå framgång krävs att man skapar effektiva team och kurser för dig som ny chef behandlar ofta hur man får gruppmedlemmar att trivas och vilja göra sitt bästa och hur man hanterar gruppen i olika utvecklingsstadier. Utvecklingssamtal, lönesättning, och rekrytering är också delar som ingår i jobbet

Att leda en verksamhet
Som ny chef behöver du praktiska verktyg för att kunna leda verksamheten på ett effektivt sätt. Därför innehåller många kurser som vänder sig till dig som ny chef moment som mål- och budgetarbete, uppföljning och rapportering och ledningsgrupparbete.

Stockholm 

Hittar du utbildningar med inriktning ny som chef som intresserar dig i Stockholm? Om du tänker flytta bör du kontrollera bostadssituationen och ett bra första steg kan vara att söka på nätet efter "bostad Stockholm" eller besöka myndighetssidor för Stockholm. Tänker du pendla till och från utbildningar inom ny som chef i Stockholm bör du lämpligen kolla upp bästa färdsättet i förväg.

Om du inte finner de utbildningar inom ny som chef som du sökte efter kan du testa att använda fritextsöket högst upp på sajten. När du fritextsöker efter utbildningar kan du sedan enkelt filtrera på Nivå: "kompetensutveckling", Intresse: "ny som chef", Ort: “Stockholm”.